Dans

Som Moras gamla folkpark kan inte Mora Parken vara mer ultimat för dans. Letar du en stor och bra lokal för dansträning, läger eller uppvisning har du hittat helt rätt! Här hittar du bland annat vår dansbana ute på Mora Camping som är perfekt för vackra dagar och kvällar under vår och sommar. I huvudbyggnaden har vi Stora salen på 565 kvm med ett 180 kvm stort dansgolv, upphöjd scen, sidoscen och riktigt fina möjligheter till festlig ljussättning och bra ljudanläggning. Vi erbjuder även loger och egen scentekniker.


I huvudbyggnaden finns också konferenslokaler av alla möjliga storlekar och varianter och tillsammans med vårt varierade utbud av boende och med restaurangen och baren precis intill kan vi erbjuda alla sällskap en helhetslösning, oavsett behov. Läs mer om att boka dansläger genom vår konferens här eller kontakta oss på 0250-276 00 eller info@moraparken.se för mer information.


Utöver vår egen verksamhet samarbetar vi även med M&M Dansskola i Mora, som bland annat arrangerar sina vår- och höstuppvisningar hos oss. Detta är ett utmärkt exempel på dansevenemang som lockar stor publik och på hur Mora Parken kan erbjuda ytor för alla. Dansskolan har bland annat nått stora framgångar med SM-medaljer och med deltagare under VM.