Proshop

Vi erbjuder ett brett sortiment av tillbehör inom bowling. Allt från skor, väskor, handledsstöd och skoskydd till rengöringsmedel och slippads till ditt bowlingklot. Saknar du något så kan vi beställa hem efter önskemål. Kontakta oss i hallen vid frågor på: 0250-276 40.


Klotunderhåll

Vi erbjuder även tjänster för att hjälpa dig att förlänga livslängden på ditt bowlingklot.


Uroljning 25 kr/klot

Varje gång du spelar med ditt bowlingklot så absorberar det olja från banorna, detta innebär med tiden att klotet kommer att få en försenad reaktion och ändrat beteende under spel. Vi tar ur denna olja och du får tillbaka ditt bowlingklot med en bättre reaktion. TIPS: Efter avslutad spelsession så gör du ren ditt klot med ett rengöringsmedel och en handduk så kommer klotet behålla sin reaktion mycket längre.


Omytning 100 kr/klot

Omytning innebär att vi förnyar eller ändrar slutfinishen på ditt bowlingklot. Detta är av nytta om till exempel ditt bowlingklot har tappat reaktionen på grund utav att ytan har blivit nött mot laminatgolvet vid spel. Detta sker med alla bowlingklot då friktionen mot laminatgolvet slipar klotet vid varje kast. Det kan också vara så att ditt klot reagerar för mycket eller för lite för din spelstil, här kan vi också ändra slutfinishen för att kompensera för detta. Uroljning ingår i denna tjänst.


Renovering 300 kr/klot

Efter mycket spel så kan bowlingklotets yta ha ändrats så mycket att det inte alls reagerar som det gjorde när du köpte det. Då är det dags för en renovering där vi slipar ner bowlingklotet för att ta bort repor eller gammalt polermedel. Sen återställer vi klotet till sin orginalfinish från fabrik och klotet återfår sina egenskaper från första gången du kastade det. Uroljning ingår i denna tjänst. OBS, djupare repor och skador kan vi inte garantera att vi får bort då vi kanske måste slipa ner klotet för mycket så det inte längre blir giltigt för tävling- och matchspel.

Har du frågor angående våra tjänster eller inte vet vad som är bästa alternativet för ditt klot, kontakta oss på: 0250-276 40 eller ta med klotet till oss så kan vi hjälpa dig avgöra vad ditt klot behöver.